Jouw tekst en dan beter

Wil je je tekst laten verbeteren of herschrijven? Heb je hulp nodig bij de opbouw en de argumentatie? Zou je graag met iemand sparren over de inhoud? Ik kan je helpen.

Nadat ik me over jouw tekst hebt ontfermd is hij nog steeds van jou, maar gaat hij beter voor je werken. De lezers begrijpen in één keer wat je bedoelt. Ze struikelen niet over spel- en taalfouten en nemen de inhoud serieus. De soepele stijl maakt hem toegankelijk, een genot zelfs om te lezen.

Maatwerk

Ik til jouw tekst naar een hoger niveau. Soms zijn enkele kleine ingrepen al genoeg om van een matige tekst een goede te maken, of van een goede een uitmuntende. We bespreken van tevoren met welke tekstaspecten ik aan de slag ga en op welke manier. Dit doen we aan de hand van het CCC-model van de Schrijfwijzer. Wil je dat ik alleen de spel-, taal- en stijlfouten corrigeer, of laat je me ook sleutelen aan de opbouw en de argumentatie? Zou je graag uitleg krijgen over de fouten? Mag ik me alleen met de tekstaspecten bezighouden, of heb je juist ook behoefte aan inhoudelijke feedback en gedachtewisseling?

Werkwijze

Hoeveel tijd zo’n klus mij neemt en hoeveel die jou kost, hangt af van de kwaliteit en de omvang van de tekst, maar ook van jouw wensen. Daarom neem ik hem eerst vrijblijvend 30-60 minuten onder handen. Jij weet dan welke kwaliteit je kunt verwachten en je besluit op basis daarvan of je met me in zee gaat. Zelf krijg ik een indruk van de klus, zodat ik een realistische begroting kan maken voor een offerte.

Worstel je met je scriptie of thesis? Ik kan het onderzoek niet als ghostwriter van je overnemen. Wel kan ik je tekst redigeren, inhoudelijk meedenken en je helpen met het verwerken van feedback.

Kan ik jouw tekst naar een hoger niveau tillen?